Mijn naam is Brigitte Koch (1961). In 1984 ben ik in het onderwijs begonnen als docent vreemde talen. Al gauw merkte ik, dat mijn hart bij het begeleiden van leerlingen lag. Ik volgde daarom de Post-HBO opleiding leerlingbegeleiding en werd leerlingbegeleidster. Dit heb ik jarenlang vanuit mijn hart gedaan. Tot ik geraakt werd door voeten…

brigitteIk volgde de 3-jarige HBO opleiding voor voetreflextherapie, Medische basiskennis en de docentenopleiding bij Sonnevelt Opleidingen. In de loop der jaren heb ik allerlei kortere en langere bijscholingen en trainingen gevolgd zoals faalangsttraining en sociale vaardigheden bij jongeren, coaching in het onderwijs, oorkaarstherapie, Hot Stone massage, hoofdmassage, biochemische therapie, stresscounselor, zwangerschapsreflexologie.
Ik heb een praktijk in Hilvarenbeek en geef al vele jaren les op verschillende opleidingen. Het is een voorrecht het ontwikkelingsproces van veel cursisten en cliënten mee te mogen maken. Samen met de cursist of cliënt een traject aangaan en onderzoeken, waar de mogelijkheden liggen, daar ligt de uitdaging.

Voeten zijn uniek, ze zijn de basis en vertellen hun eigen verhaal.

Kijk voor meer informatie op:  www.brigittekoch.nl