Allemaal ervaren we gevoelens en emoties. 

Ze horen bij ons 'zijn'. Het is dan ook normaal om verdriet, boosheid, vreugde, angst en zorg te voelen.
Door een ingrijpende emotionele gebeurtenis kan het zijn dat iemand te lang in een emotie blijft hangen. Denk hierbij aan (traumatische) emotionele ervaringen als het krijgen van de diagnose kanker, een plotseling overlijden van een geliefde, maar ook een echtscheiding en/of langdurige stress kunnen ervoor zorgen dat de emoties in onbalans raken. Dit geldt natuurlijk voor de betrokkene, maar ook voor de naaste(n).

Als het lichaam zelf niet in staat is om de emoties te harmoniseren, kunnen wij als reflexzontherapeuten een handje helpen met de technieken en vaardigheden die in deze les aangeboden worden.

Wat leer je:
Je leert de meest voorkomende emotionele verstoringen te plaatsen binnen de 5 elementenleer en hoe deze te behandelen door acupunctuurpunten en voetreflextechnieken met elkaar te combineren.

Programma:- Verschil tussen gevoelens en emoties
- Fysiologie van emoties
- TCM en emoties
- 5 elementenleer en emoties
- Shu Transporting punten
- Behandelprotocol verstoorde emoties

Doelgroep:
Afgestudeerd voetreflextherapeuten, MBK volgens PLATO, Lid beroepsvereniging. Basiskennis meridianen en 5 elementenleer. Dit laatste wordt als bekend verondersteld vanuit de vakopleiding. Zo niet, dan is het advies om eerst de 2 daagse training: 'Introductie Meridianen en 5 elementenleer' te volgen.

Tijd: lesdag: 9.30 - 16.30 - totaal 15 uur (0,54 EC), inclusief verwerkingsopdracht (= voorwaarde voor het ontvangen van het SNRO certificaat)

Prijs: € 135,-  incl. lesmateriaal, Bewijs van Deelname - afhankelijk van de locatie ook incl. koffie/thee/water

Locatie: divers, zie data. Bij minimaal 10 personen ook op locatie.

Data:

2020
1.  Maandag 5 oktober - Meppel

Zelf meenemen: lunchpakket, (wit) oogpotloodje, handdoeken / dekentje

Accreditatie:
VNRT (10 A punten).
HBO conform geaccrediteerd door SNRO, hierdoor bij vrijwel elke beroepsvereniging geaccrediteerd